Najnovije

Bajtović predsednik socijalista za Vojvodinu

NOVI SAD - Dosadašnji lider vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović ponovo je danas izabran za novog predsednika tog odbora na Devetom kongresu Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu u Novom Sadu.
Dušan Bajatović (Medija centar)

Dušan Bajatović (Medija centar)

Po okončanju Kongresa održana je i prva sednica novog saziva Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu na kojoj je izabrano rukovodstvo tog odbora, odnosno potpredsednici i Izvršni odbor. Za potpredsednike vojvođanskih socijalista, na predlog Dušana Bajatovića, ižabrani su Radislav Striković, Goran Radić, Livija Gavrilović, Marko Rovčanin, Sreten Jovanović i Tamara Zagorac Mešter. Za sekretara izvršnog odbora izabran je Ivan Đoković, a izabrano je i 27 članova novog Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora SPS-a. Na današnjem Kongresu odlučeno je i da se poveća broj članova pokrajinskog odbora, tako da ih je sada 95, dok ih je u prethodnom sazivu bilo 20 manje.
Pročitajte još:Evo šta Šešelj misli o Dverima
Kongresu pokrajinskog opdbora SPS-a, koji je održan pod sloganom "Reč je o budućnosti", prisustvovali su zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović, potpredsenici te stranke Branko Ružić i Aleksandar Antić, kao i predstavnici stranaka koje su koalicioni partmeri SPS-a na republičkom nivou i u velikom broju loakalnih zajednica, Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije. Naprednjake je predstavljao član Predsedništa i predsednik Gradskog Odbora Novog Sada i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dok je u ime Jedinstvene Srbije gost na Kongresu bio predsednik Pokrajinskog odbora te partije i zamenik predsednika Srđan Kružević. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA