Najnovije

Neredi u Francuskoj povezana sa Balkanom: "Hladni rat“ između elita i onih koji žele da povrate suverenitet narodima

Narodni slobodarski pokret (NSP) smatra da je ulazak Marin le Pen u drugi krug izbora veoma jasan pokazatelj da se dešavaju promene u političkom životu Zapadne Evrope.

Policija na ulicama Pariza (Foto: Sinhua)

- Ulični neredi koji su pokrenuti u Parizu odmah po objavljivanju da je Marin Le Pen ušla u drugi krug takođe jasno pokazuju da se uvrežena oligarhija koja pod okupacijom drži veći deo Evrope neće lako miriti sa time da Francuska promeni politički kurs i krene za suverenističkim idejama Nacionalnog fronta - kažu u NSP-u. Za Narodni slobodarski pokret je jasno da su dešavanja u Francuskoj povezana sa Balkanom. - Primer za to su Makedonija u kojoj je dve godine rušen vođa sa ulice, jer nije bio po volji NATO-EU. Isto to možemo da vidimo i sada u Srbiji gde sa ulice žele da postave premijera po volji „NATO-EU oligarhije.“ - tvrde oni. 

U NSP-u takođe tvrde da je sve ovo dokaz da se širom Evrope vodi „hladni rat“ između elita i onih koji žele da povrate suverenitet narodima i državama. Pripdanici NSP-a su, kao i pred prvi krug, pozvali sve Srbe sa pravom glasa u Francuskoj da glasaju za Marin le Pen. - Isto tako, pozivamo sve društvene i državi odgovorne političke snage da napravimo novi društveni dogovor i da zajedno odbranimo suverenitet Srbije čime ćemo se uključiti u novi trend resuverenizacije Evrope - zaključili su iz NSP-a. Kako se završila borba 300 terorista i 150 policajaca saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nakon vesti da je Marin Le Pen ušla udrugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj u Parizu su izbili nederi.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA