Najnovije

TRAMP: Obama ostavio haos, branio tuđe granice, a granice SAD ostavio nezaštićene od bandi!

Američki predsednik, republikanac Donald Tramp, optužio je svog prethodnika, demokratu Baraka Obamu, da je iza sebe ostavio haos.

Donald Tramp govori u Harisburgu, Pensilvanija (foto: Sinhua)

„Pre nego što počne da se govori o istorijskom napretku koji smo postigli za sto dana, moram da kažem da nam je prethodna administracija ostavila haos“, rekao je Tramp govoreći pred pristalicama u Harisbergu u državi Pensilvanija.
Prema njegovim rečima, dugi niz godina u Sjedinjenim Američkim Državama se smanjivao broj radnih mesta i zatvarale fabrike. „Političari su slali našu vojsku da brane granice drugih zemalja, a granice SAD nisu bile zaštićene“, istakao je on.
Tramp je ponovo obećao da će izgraditi zid na granici sa Meksikom za borbu protiv ilegalne imigracije. Podsećajući na smanjen priliv ilegalnih imigranata preko južne granice za 73 odsto za sto dana svog mandata, on je naveo da američki „imigracioni sistem treba na prvo mesto da stavi bezbednost građana SAD“.
„Ne brinite, imaćemo zid. On nam je potreban i mi ćemo ga izgraditi“, rekao je Tramp. Prema njegovim rečima „da su demokrate znale kakvo zlo čine (suprotstavljajući se izgradnji), lako bi odobrile ovaj projekat“.
Tramp je rekao da je „prethodna veoma slaba administracija dozvolila mnogim bandama da preseku američku granicu“.
„Nećemo stati dok ne pobedimo ove bande. Učinićemo to brzo i nateraćemo ih da se vrate kući“, dodao je on. Koliko se Kim DŽong Un uplašio Trampa i šta je Severna Koreja uradila nakon sednice SB UN, pogledajte OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tramp objašnjava da je Majk Flin bio dobar Obami, a sad je pod istragom kad je prešao kod Trampa 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA