Najnovije

TODORIĆU VIŠE NEMA SPASA! Agrokor duguje preko 5 milijardi evra

Dug Agrokora iznosi 40,4 milijarde kuna (5 milijardi i 390 miliona evra)! Ovu cifru objavila je nova uprava Agrokora koja, po svemu sudeći, teško će moći da uspe da sanira ovoliki dug.

Todorić (Foto: Jutjub)

Iako se već mesecima zna da Agrokor duguje milijarde dobavljačima i bankama, sada je prvi put od krize objavljena prava istina dugovanja koncerna hrvatskog biznismena Ivice Todorića.
Prema ovim ciframa dug Agrokora je pre devet meseci iznosio 34,3 milijarde kuna, ali je on sada počeo da vrtoglavo raste zbog nagomilanih kamata i nestrpljivih poverioca i banaka.
Nova uprava Agrokora najavila je i otkaze za 190 zaposlenih, ali sada ta cifra deluje kao previše mala da bi uspeo da se zaustavi rast duga.
Ostaje da se vidi kakve će sada poteze povući Vlada Hrvatske, kao i ostale vlade u regionu pošto je više nego očigledno da Todoriću sada praktično nema spasa i da su državni budžeti previše plitki čak i kada bi želeli da mu izađu u susret. Brutalni odgovor Dačića na prozivke Borisa Tadića pročitajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić o dešavanja u Agrikoru.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA