Najnovije

MILO PROVOCIRA: Pogledajte šta je rekao za Srbe!

Naš ulazak u NATO nije naša želja da ratujemo niti da budemo dominantni deo vojnog saveza, naša pripadnost evroatlantskoj alijansi jeste upravo namera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999. — da o nama odlučuju tamo gde nas nema.

Milo Đukanović (Foto: Sinhua)

Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sedimo, a sedećemo od 25. maja u stolici NATO alijanse, poručio je šef demokratske partije socijalista Milo Đukanović u Herceg Novom
- Koliko god nam paralo oči ono što smo videli na Cetinju, političke vampire ispred parlamenta, ja to smatram vrlo dragocenim, jer nas je podsetilo gde smo danas, a gde smo mogi biti da je bilo po njihovom - kazao je Đukanović na završnoj konvenciji DPS-a u Herceg Novom.
On je kazao da su lideri Demokratskog fronta najveća sramota savremene Crne Gore.
- Po prvi put u dugoj i svetloj istoriji Crne Gore imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom, a najveći greh im je što su poverovali da mogu i imaju pravo da dođu na vlast izazivajući bratoubilački rat - kazao je Đukanović.
Đukanović je, ocenjujući političke protivnike, konstatovao da je SNP neuspešno upravljao Herceg Novim, i od partije koja je imala podršku 40 odsto birača došao u situaciju da teško ostvaruje prelazak izbornog cenzusa.
DF je potom nazvao "raspomamljenom četničkom bratijom".
- Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos - poručio je je Đukanović. Pogledajte OVDE kakav plan je Rama pripremio za jug Srbije. Izvor: Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je izgledao anti NATO protest na Cetinju:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA