Najnovije

I DAČIĆ ZAPRETIO: Tončev i ostali da paze šta pričaju!

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je za Politiku da Novica Tončev svoje tvrdnje da "SPS-u preti utapanje u SNS" nije izneo na sednici bilo kog stranačkog organa.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

Dačić je dodao da su svi članovi Predsedništva SPS na sednici u ponedeljak bili jedinstveni u pogledu stranačke politike.
Podsetimo, Tončev, koji je član Predsednštva socijalista i narodni poslanik, pre neki dan je izjavio da SPS gubi identitet kao stranka i upozorio na opasnost da će nestati s političke scene. 
"Upozorio sam ih da vode računa o izjavama. Ako imaju nešto da kažu, imaju stranačke organe", kaže na to Dačić.
"Večernje novosti", s druge strane, pišu da su poslednji istupi Tončeva, koji je tvrdio da SPS-u preti opasnost da nestane zbog prevelikog približavanja naprednjacima, bili tema njegovog sastanka sa Dačićem. 
Dačić je upozorio Tončeva da prestane da javno govori protiv saradnje SPS sa SNS i da na taj način ugrožava vladajuću koaliciju. Tončev je bio tema sednice Predsedništva SPS na kojoj je odlučeno da je saradnja sa naprednjacima unapređena i da ne bi više smelo da bude oprečnih izjava o tome u medijima. 
Navodno je nezadovoljan pozicijom u stranci i da očekuje da dobije mesto potpredsednika SPS. Pročitajte OVDE i sve o najsavremenijim adutima srpske vojske.
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ivica Dačić održao lekciju Albancima u Skupštini
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA