Najnovije

STOP NASILNOJ "PROMENI SVESTI" SRBA: Zaustavljeno prikazivanje antisrpskog dokumentarca u Nišu!

Saborci Obraza i drugi rodoljubi večeras su u Nišu sprečili prikazivanje filma "Albanke su naše sestre", koji iza prividno miroljubivog naslova krije otvorenu mržnju prema Srbiji i srpskom narodu, saopštio je Obraz.

Patriote zaustavile projekciju u Nišu (Foto: Obraz)

– Pokušaj prikazivanja ovog i sličnih uvredljivih filmova predstavlja još jedan u nizu projekata "promene svesti" Srba koje udruženo sprovode AV i antisrpske "nevladine organizacije". Otadžbinski pokret Obraz poziva sve istinske rodoljube da se i ubuduće, hrabro, promišljeno i na miran način, suprotstave sistemskom uništavanju slobodarskih vrednosti srpskog naroda – poručuju iz Obraza.
Film "Albanke su naše sestre" nedavno je bio prikazan na festivalu u Beogradu "Mirdita / dobar dan", koji je održan uprkos neprestanim akcijama sprskih patriota koji su učinili sve da otežaju ili onemoguće održavanje raznih dešavanja tokom manifestacije. Kako je srpski patriota Miloš Stojković sam prekinuo sramnu Jahjaginu tribinu u Beogradu, pogledajte OVDE. Film je realizovan u okviru projekta "Stvarni ljudi – stvarna rešenja", a napravljen je u saradnji Nezavisnog društva novinara Vojvodine, BIRN-a Kosovo i foruma ZFD, uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji. Izvor: oslobodjenje.rs, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mladen Obradović: Vredi boriti se za istinu i pravdu!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA