Najnovije

HOĆETE VOZOM ZA CRNU GORU? Očekuje vas pakao! Evo koliko ćete da se "klackate" do mora

Letnja sezona se zahuktava i dalje ima starih romantika koji vole do crnogorskog primorja da odu vozom, ali je pitanje koliko će i oni imati živaca posle saznanja da će još dvadesetak dana sigurno voz saovraćati izmenjenom linijom do Bara.

Pruga Beograd - Bar (foto: Jutjub printkrin)

Saobraćaj je tokom vikenda na međunarodnoj liniji Beograd – Bar bio u prekidu zbog nestanka napona u kontaktnoj mreži, a u “Srbija voz” kaže da se voz na pomenutoj liniji kreće izmenjenom trasom preko Lapova i Kraljeva, zbog remonta pruge, pa vožnja do Bara umesto 12 traje 15 sati.
Ranije pomenuta vožnja od subote trajala je čitava 24 sata.
Redovna linija starom trasom bi trebala opet da bude uspostavljena 16. jula, ali to niko sa sigurnošću ne može da potvrdi.
– Voz Beograd – Bar polazi svako veče iz Beograda u 20.17 časova, ide obilaznicom preko Lapova, do kada će to trajati ne znamo.
– Vožnja je tri sata duža od uobičajene. Karte su u prodaji do 14. jula, tako da sve informacije možemo davati do tog datuma – rekli su iz “Srbija voza”.
Svi koji planiraju ovog leta do Crne Gore da putuju vozom, nek budu spremni na jedno duže putovanje i naoružaju se strpljenjem. Gde možete sa pasošem bez vize, čitajte OVDE. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte koliko je dug tunel Sozina kod Sutomora
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA