Najnovije

VALJA SE PO PODU RAŠČUPANA I POLUGOLA: Da li je ovo Severinin najbolesniji spot ikada? (FOTO/ VIDEO)

Nakon prva dva najavna singla sa nadolazećeg albuma, "Kao" i "Otrove", koja u svega četiri meseca broje preko 40 miliona pregleda na Jutjubu, Severina je juče izbacila i treći hit koji preti da nadmaši sve druge – "Mrtav bez mene".

Severina u novom spotu (Foto: Jutjub)

- Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol - samo su neki od moćnih stihova koje prate Severinin neverovatni performans.

- Ovo je teška pesma, ali joj nisam mogla odoleti. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala "Kakav tekst želiš?" rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav.'' Uspela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Ko bi joj odoleo?'' – izjavila je Severina.
 

I tako Seve dok peva o ludoj ljubavi, u jednom trenutku kleči na stolu, pa se valja po podu, u crnoj izazovnoj haljini u kojoj joj grudi kipe na sve strane.

Mnogi su komentarisali da je tekst pesme pomalo "bolestan", mada, ako ćemo tako, spot je još "bolesniji", jer sigurno vam neće biti dobro nakon što ga odgledate:
Stanija objavila dva kućna seksi snimka, muškarci ostali bez teksta. Te snimke možete pogledati OVDE.
Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kompilacija Severininih seksi slika
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA