Najnovije

"DEVOJKA IZ LIFTA": Da li je Trampova lična asistentkinja lepša od Klintonove Monike? (FOTO/VIDEO)

Donald Tramp ima 26-godišnju ličnu asistentkinju koja svojom lepotom privlači pažnju gde god se pojavi. Ali, iako bi mnogi pomislili da je Trampovu pažnju najviše privukla svojim izgledom, ova mlada lepotica iza sebe ima zavidno političko iskustvo.

Medlin Vesterhaut (Foto: Jutjub)

Zgodna brineta zove se Medlin Vesterhaut, a javnosti je postala poznata 2016. godine kao "najfotografisanija devojka na svetu". Naime, Medlin je tad radila u Trampovoj kuli, a njen posao je bio da dočekuje i ispraća goste, pa je često završavala na fotografijama s brojnim svetskim moćnicima.  
Od "devojke iz lifta", kako su je neki tada zvali, Medlin se brzo probila na poziciju u Beloj kući - u januaru ove godine saznalo se da je postala sekretarica predsedniku, što znači da organizuje njegov raspored, obavlja njegove pozive i radi mnoge druge stvari kojima drugi nemaju pristup.
Diplomirala je političke nauke 2013. godine na Univerzitetu Čarlston, a odrasla je u Kaliforniji. Pauzu na fakultetu je uzela 2012. godine da bi volontirala u predsedničkoj kampanji Mita Romnija, a kasnije je radila i za senatora DŽona Kuna.

Dreams do come true!! 🇺🇸❤️🇺🇸❤️🇺🇸 @georgewbush

A post shared by Madeleine Westerhout (@madwestt) on Aug 4, 2016 at 11:58am PDT

U kampanji je pomagala i konzervativcu DŽonu Kembelu, a posle toga je dobila poziciju u republikanskom nacionalnom odboru, gde je došla u kontakt s Trampom i tako se uključila u njegovu kampanju.   - Velika mi je čast da radim za njega - rekla je na pitanje kako izgleda raditi za Trampa. Zlobnici kažu da mlada Medlin veoma podseća na Moniku Levinski iz dana "slave". Šta vi mislite? - Velika mi je čast da radim za njega - rekla je na pitanje kako izgleda raditi za Trampa. Zlobnici kažu da mlada Medlin veoma podseća na Moniku Levinski iz dana "slave". Šta vi mislite?
Pogledajte OVDE kako je Tramp zamalo dobio po glavi lampom koju je srušio stampedo novinara. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mladoj Medlin predviđaju blistavu budućnost.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA