Najnovije

TRAMPOV SIN: Mediji su u očaju!

Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi smatra da tamošnji mediji, kao i Demokratska partija, iz očaja pokušavaju da razduvaju skandal oko njegovog susreta sa ruskom advokaticom tokom prošle godine.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

„Mediji i demokrate su krajnje zainteresovani oko te priče sa Rusijom. U pitanju je besmislica, ako je to sve što oni imaju, i to godinu dana kasnije, onda razumem njihov očaj“, napisao je Tramp na Tviteru.
List „NJujork tajms“ nedavno je objavio da se Tramp Mlađi prošle godine sastao sa ruskom advokaticom Natalijom Veseljnickom, za koju tvrdi da je imala kompromitujuće informacije u vezi sa Hilari Klinton.
Sa druge strane, sama Vaseljnicka kaže da nije pomagala ruskim vlastima da utiču na rezultate predsedničkih izbora u SAD.
Upitana od strane američkih novinara da li je povezana sa ruskim vlastima, ona je kratko odgovorila: „Ne“.
Ona je takođe rekla da nikada nije imala nikakvu kompromitujuću informaciju vezanu za Hilari Klinton. Međutim, na pitanje zašto ju je Tramp Mlađi kontaktirao, Vaseljnicka je rekla: „Verovatno su jako želeli da dobiju takvu informaciju. Možda su toliko jako to želeli da su samo slušali ono što ih interesuje“, dodala je ona.
Podsetimo, Tramp Mlađi juče je izjavio da će rado podeliti informacije sa Odborom za obaveštavanje Senata SAD, ukoliko to telo odluči da analizira sastanak koji je on imao sa ruskom advokaticom tokom predizborne kampanje svog oca.
Po tom pitanju se oglasila i Bela kuća saopštivši da nema ničeg neprimerenog u tome što se Trampov sin sastao s ruskom advokaticom, dodavši da je taj sastanak kratko trajao i da se posle toga apsolutno ništa nije desilo. Pogledajte OVDE kako je Milo Đukanović umešan u Srebrenicu. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte ovde kako je Tramp odgurnuo crnogorskog premijera:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA