Najnovije

ZNALI STE GA KAO ROBI ROBA: Stara faca - novi alter ego, Robmatik u Beogradu! (VIDEO)

Nova švajcarska Tek-Haus zvezda - Robmatik nastupiće u petak 21. jula na gradskom splavu Lasta.

Robmatik (foto: Promo)

Robmatik je nova sjajna zvezda na Tek-Haus horizontu i njegov novi EP sa 2 numere “The Breaker”  nam to dokazuje. Naslovna numera “The Breaker” je moćno oružje za plesni podijum, producirano tako da se upotrebi na vrhuncu svakog di džej set-a, dok druga numera “Dance Baby” ima izuzetno interesantne perkusione paterne, koji se perfektno slažu sa vokalnim deonicama i pamping bas linijom. Zajedno čine savršen paket koji je potreban svakoj ozbiljnoj muzičkoj kolekciji. 
Ovaj EP je izdala izdavačka kuća Syrup Music (vodeća švajcarska dens mjuzik entertejnment kompanija), preko svog PinkStar Records pod lejlbla. Robmatik je novi alter ego Robi Rob-a za Haus i Tek-Haus muziku.
Robi Rob je velika švajcarska di-džej i em-si zvezda, producent, muzičar i kompozitor. On je jedan od najpoznatijih švajcarskih Haus, i R’N’B - Hip-Hop umetnika, slavan širom sveta. 
Između 2002. i 2017. godine, Robi Rob (39) je objavio više od 50 hit pesama, sarađujući sa 6 velikih svetskih zvezda. Čak 35 numera uradio je sa DJ Antoine-om (hitovi poput: “The roof is on fire”, “Good Morning Saint Troopez”, “Where is the party / ” ), a sledila je saradnja sa zvezdama kao što su: Mike Candys (“In the beginning / Smile” ), Remady (“Work your p**y”, “Move it”), Jack Holiday (“Rise your hands up”), Mr. Da-Nos (“Balkan can you hear me” / “Nana hey kiss him goodbye”), Christoper S („Planets“)... itd. Samo pogledajte i poslušajte ove velike hitove na Internetu, muzičkim TV i radio stanicama, gde su u njima uživale desetine miliona ljudi.

Ovi hitovi su izdati na više od 80 albuma / kompilacija u 72 zemlje. Robi Rob je prodao više od tri miliona nosača zvuka i osvojio čak 14 zlatnih ploča. 
Ovog petka slušaćete ga u novom Tek Haus izdanju Robmatik na gradskom splavu Lasta, a pored njega nastupiće Pepe i Miloš Starčević.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA