Najnovije

"PANIKA" U NOVOM SADU: Grafit "Kosovo je Srbija" šokirao roditelje i pojedine novinare (FOTO)

Grafit za zgradi jedne osnovne škole u Novom Sadu na kome pored slike Kosmeta u bojama srpske zastave piše "Nema predaje - Kosovo je Srbija" proglašen je za "neprimeren", bar po oceni nekih medija i navodno roditelja đaka.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Juče sam se sa detetom prošetala do njegove osnovne škole da bi udovoljila njegovoj znatiželji kako teku radovi, pošto je u toku obnova škole. U školi nas je dočekao novi grafit/mural velikog formata na sali koji nikako nije prilagođen jednoj osnovnoj školi i nije sadržaj koji deca treba da gledaju u školskom dvorištu.  Da li je škola odobrila slikanje murala i ko je odobrio? Da li je u pitanju vandalizam navijačkih grupa koji često srećemo na Grbavici? - napisala je navodno zabrinuta majka a zabrinuti novinari preneli vest i "nerimerenom" grafitu. 
U rubrici #Megafon jedna zabrinuta mama Novosađanka pita se ko je u dvorištu osnovne škole dopustio oslikavanje murala... Posted by mojnovisad.com on četvrtak 27. jul 2017.
Sve smo čuli osim zašto je grafit koji ističe teritorijalnu celovitost zemlje u kojoj živimo "neprimeren". Kako je slika dela teritorije Srbije postala neprimerena u glavama pojedinih kreatora vesti, i da li će uskoro "zabrinuti" roditelji zahtevati da se iz škola uklone "neprimerene" karte Srbije sa Kosovom i Metohijem jer svi moramo prohvatiti poziv vođe i otpočeti "unutršnji dijalog opraštanja sa Kosmetom" videćemo  uskoro. Kako prođe Srbin u francuskoj Legiji stranaca ako odbije da ratuje protiv svog naroda pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić nam objasnio šta se zaista desilo na Vidovdan.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA