Najnovije

RUSI MU DOŠLI GLAVE: Šiptarskog koljača Muhadžerija likvidirala Putinova avijacija

U Siriji je likvidiran jedan od vođa terorističke organizacije ID sa Kosova Lavdrim Muhadžeri. On je bio ubijen tokom zajedničke operacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i sirijskog odreda „Tigar“ u području Idliba, saopštio je grčki list „Pro njuz“, ne ukazujući izvor informacija.

Muhadžeri (Foto: Jutjub)

Mediji su nekoliko puta objavljivali o likvidaciji Muhadžerija, poznatog kao Abu Abdulah el Kosovo, poznatog kao kasapin. On je postao poznat 2014. godine iz propagandnih snimaka na kojima je lično odrubljivao glave hrišćanima, šiitima i alavitima, piše list. Državni sekretar SAD je uključio 2014. godine Muhadžerija u spisak terorista. 
On se vratio u Siriju u maju nakon četvoromesečnog putovanja po Albaniji i Kosovu, navodi se u saopštenju.
List piše da je terorista ubijen tokom zajedničke operacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i sirijske komande „Tigar" u Idlibu. Tokom operacije ubijeno je i šest od 20 njegovih ličnih telohranitelja.
„Čim je objavljeno o njegovoj smrti, ministar saobraćaja kosovske pseudo-države Lufti Zarku posetio je porodicu vođe terorista u Kačaniku i izrazio saučešće. Predstavnik islamske verske zajednice u Kačaniku Florim Neziraj je izrazio žaljenje povodom smrti ’muslimanskog borca‘. Naziraj je objavio o smrti Mudžahera u Siriji u džamiji, a zatim otišao njegovoj porodici da izrazi saučešće“, piše list. Sirijska vojska rastrgla džihadiste u istočnoj Hami! Nastavljaju nezadržljivo. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lavdrim Muhdžeri ubija čoveka bazukom
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA