Najnovije

NOVI SKANDAL U VATIKANU: Policija nakon homoseksualnih orgija, otkrila predoziranog papinog savetnika!

Još jedan skandal potresa ovih dana Vatikan, nakon što je vatikanska policija navodno upala i prekinula homoseksualnu orgiju u stanu koji pripada Kongregaciji za doktrinu vere – Odeljenju čija je obaveza da se bavi pedofilijom i seksualnim zlostavljanjima.

Papa Franja (Foto: Jutjub)

Naime, italijanski list Il Fatto Quotidiano je objavio tvrdnju da je policija "upala" u stan koji pripada Kongregaciji za doktrinu vere i tom prilikom zatekla predoziranog jednog od stanara tog objekta, sekretara kardinala Frančeska Kočopalmeria, šefa Saveta za zakonodavne poslove Pontifikata i jednog od glavnih savetnika pape Franje.
Pomenutog kardinala je navodno papa Franja lično preporučio za biskupa, ali će ga ovaj incident, od kojeg se opravlja, izgleda skupo koštati.
Il Fatto Quotidiano navodi da je papa bio "veoma besan" kada je saznao za ovaj slučaj, koji se dogodio gotovo istovremeno sa podizanjem optužnice zbog pedofilije protiv kardinala DŽordža Pela, koji se trenutno duhovno oporavlja i čeka suđenje u jednom samostanu.
Svetski mediji prenose da papa, inače, sprema da sprovede niz reformi, ali je ta njegova namera naišla na veliko protivljenje vatikanskih konzervativaca.
Pet nemilih incidenata koji su se dogodili u Vatikanu u poslednje vreme stvorili su turbulencije, što, kako se navodi, ide u prilog onima koji tvrde da je papa izgubio kredibilitet u očima mnogih.
Pročitajte OVDE zašto svi željno iščekuju susret Putina i Merkelove?
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Veliki skandal potresa ovih nedelja katoličku crkvu.Za pdeofiliju je optužen kardinal iz Australije, jedan od papinih najbližih saradnika...
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA