Najnovije

VUČIĆ O SLUČAJU "PONIKVE": "Amerikanci već imaju bazu u Srbiji"

Snaga srpske politike je da ne pristajemo ni na kakve ultimatume, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u vezi ocena premijerke Ane Brnabić o poziciji Srbije po pitanju EU i Rusije.

Aleksandar Vučić u Kikindi (foto: Tanjug video printskrin)

Predsednik Vučić je rekao da ne zna šta je ko s kim razgovarao, niti da li je neko nekome davao kakve transkripte, ali da ima puno, beskrajno poverenje u Anu Brnabić i da se nada da neće zbog toga zažaliti.
"Srbija se nalazi na evropskom putu", rekao je Vučić, ali je dodao da niko Srbiji ne može da postavlja ultimatume u vezi njenih prijateljstava.
"To je snaga srpske politike. I biće naša snaga da smemo da kažemo bobu bob, a popu pop", istakao je predsednik.
Rekao je da se to nikome ne sviđa, ali da je on upravo za takvu politiku dobio mandat građana na izborima, tri puta, najveći u istoriji Srbije.
Ne znam za transkripte
Niti znam, niti sam ulazio u to šta ko razgovara sa bilo kim, a ne znam da li je bilo ko davao transkripte, niti me to zanima, rekao je danas predsednik upitan da prokomentariše intervju premijerke Ane Brnabić za Blumberg, ali i jučerašnju izjavu ruske strane na tu temu, te dodao da u nju ima puno poverenje.
"Znam šta ona misli, šta želi, znam na kakvom se putu Srbija nalazi i uveren sam da će takvu politiku vlada voditi", rekao je Vučić... 
SAD imaju bazu u Srbiji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas pisanje lista "Danas" da SAD traže da otvore bazu na Ponikvama i podsetio da Amerika već ima svoju bazu na teritoriji naše zemlje - Bondstil.
"SAD već imaju svoju bazu na teritoriji Srbije, to je Bondstil. Mi želimo da imamo svoje centre", poručio je on u izjavi novinarima. Zorana Mihajlović pravdala Anu Brnabić što se pravdala ambasadoru Rusije Čepurinu, opširnije OVDE. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nakon što je Vučić isprobao novi fijat, nastupio je štrajk
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA