Najnovije

I ON HOĆE DA SE BAVI POLITIKOM: Čedomir Jovanović izbegava sudske pozive

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomi Jovanović nije se danas pojavio u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu gde je trebalo da mu počne suđenje zbog krivičnog dela uvrede.

Čedomir Jovanović (Foto: JuTjub)

Suđenje je zakazano po tužbi Miše Vacića, bivšeg savetnika direktora kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije. Čedomir Jovanović je nakon imenovanja Vacića za savetnika direktora kancelarije za Kosovo, u više navrata njega nazvao "siledžijom". Jovanović je to govorio na konferenciji za štampu u holu Skupštine kao i u emisiji Kažiprst. Advokat Miše Vacića, Mirjana Radovanović kaže da se okrivljeni nije pojavio jer navodno nije obavešten.

Miša Vacić (Foto: Jutjub) - Okrivljeni se nije pojavio danas na zakazanom pretresu jer nije primio poziv na adresi prebivališta, dok je njegova stranka LDP uredno primila poziv, ali svog predsednika Čedomira Jovanovića nije obavestila, pa on nije znao. Što je malo verovatno da ga kao predsednika stranke ne obaveštavaju za pozive suda - rekla je ona. Šta Tadić kaže o Vučićevom pozivu za dijalog o Komsetu poglaedajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Čedomir Jovanović o političkom dijalogu  o Kosovu i Metohiji.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA