Najnovije

NAPADAJU NAJTANJU TAČKU ODBRANE SAA: Teroristi žele da preseku najvažniji Asadov koridor, ovde je širok samo 4 kilometra (VIDEO/MAPA)

Teroristička koalicija Hadžat Tahrir al-Šam poslednjih dana pokušava da preseče koridor za snabdevanje Alepa na delu put Salamija-Itrija. Teroristi ove koalicije koja je sirijska ispostava AL Kaide napadaju koridor na njegovom najtanjem mestu, kod meesta Al San.

Teroristi HTŠ (Foto: Jutjub)

Napadi terorista usmereni su na položaje i utvrđenja Sirijske arapske armije u mestu Al San i za sada saobraćaj koridorom nije ugrožen. Sprovode se artiljerijski i pešadijski napadi ali SAA uspešno odbija teroriste.

Kod mesta Al San koridor koji drži SAA širok je samo 4 kilometra, a sa druge strane koridora se nalazi opkoljena teritorija Islamske države. Raniji snimci boraca ove terorističke grupe: Napadi su otpočeli u trenutku kada je SAA opklila deo teritorije Islamske države. Istovremeno, u Alepo se preko ovog koridora vraća sve više civila koji obnavljaju svoje domove u gradu i okolnim oslobođenim mestima. O ofanzivi terorista uz pomoć SAD iz pravca Jordana saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Snimci ranijih borbi SAA protiv HTŠ.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA