Najnovije

ČELIČNA LEDI: Nije bilo kod Vučića, nema brčkanja ni kod Ane!

Iako su se možda neki ministri u Vladi Srbije potajno nadali da će se odlaskom Aleksandra Vučića sa mesta predsednika Vlade i dolaskom nove premijerke Ane Brnabić situacija po pitanju njihovih godišnjih odmora promeniti i da će, za razliku od prethodnih nekoliko godina, ovog leta konačno otići negde da se brčkaju, odmore i osole, ispostavilo se da od toga nema ništa. Naime, ministri ni ove godine neće ići na more.

Ana Brnabić (Foto: Jutjub)

Gotovo niko od članova kabineta Ane Brnabić ni ove godine neće videti more i, bez obzira na pustinjske vrućine, moraće da rade bez odmora.
Neki od ministara su razočarani odlukom da i ove godine Vlada radi bez odmora, ali su se ipak pravdali da im to ne pada teško!
Prvi se time „pohvalio” Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije.
- Ne idem na odmor. Radim, bez obzira na vrućinu - kazao nam je kratko ministar spoljnih poslova.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da neće da kuka zbog vrućina jer se na to ne može uticati, ali i da shvata da bi poslao loš primer ako bi ove godine otišao na more.
 - Ne ljutim se i ne žalim se na ono što ne mogu da promenim. Što se odmora tiče, nisam imao priliku da ga koristim u poslednjih pet godina, pa neće biti prilike ni ove godine. Doći na novu dužnost, a da je vaše prvo naređenje odlazak na odmor, bilo bi sasvim neodgovorno i loš je primer - naveo je Vulin.
Mladen Šarčević, ministar prosvete, takođe neće ove godine videti more, ali će priuštiti sebi nekoliko dana na reci gde će se posvetiti svom omiljenom hobiju, pecanju.

Zorana: Ja idem na more!

U svakoj priči nađe se neki izuzetak, pa nam je tako potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović priznala da će ona ipak ići na more, ali i da joj ovo tropsko vreme nimalo ne smeta.
- Da, idem na odmor pet dana. Idem na more sa porodicom i prijateljima. Inače, ne obraćam pažnju na vrućinu ili hladnoću. Volim da radim i ništa me ne sprečava u tome - kazala nam je ministarka.
- Dobro podnosim vrućinu, kao i zimu. Prvih nekoliko dana je teško dok se čovek ne navikne. Neću ići na more, već ću ići dan-dva na Dunav na pecanje i dva-tri dana na Zlatiborsko jezero, takođe na pecanje - ispričao je prvi čovek prosvete.
Isti slučaj je i sa Nenadom Popovićem, novim ministrom u Vladi zaduženim za inovacije i tehnološki razvoj. Ni on ove godine neće uživati na morskoj pučini.
- Ministar Popović neće ići na odmor ove godine - poručili su iz njegovog kabineta.

Opozicija se već osolila na moru!

Za razliku od ministara, lideri opozicije neće propustiti priliku da se ove godine kupaju i sunčaju. Oni su zbog odlaska na more stopirali svoje pregovore o zajedničkom nastupu na beogradskim izborima, koji nas očekuju početkom sledeće godine.
Pročitajte OVDE zašto srpski i zapadni mediji, iskrivljuju istinu kada su u pitanju rusko-američki odnosi na Balkanu, te prikazuju situaciju goru nego što na terenu jeste?
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Premijerka je jako ljuta na Hrvate zbog slavljenja "Oluje".
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA