Najnovije

GENERAL BOŽIDAR DELIĆ O SRAMOTI SRBIJE: Državljanstvo dobije strani glumac, a vojni invalid iz moje jedinice ne može (VIDEO)

Poslanik SRS i penzionisani general Božidar Delić na sednici Odbora za bezbednost i unutrašnje poslove Skupštine Srbije postavio je pitanje MUP-u po kom kriterijumu se rešavaju zahtevi o državljanstvu Srbije.

Božidar Delić (Foto: Jutjub)

Delić je ukazao na situacije gde je jedan strani glumac i neke druge javne ličnosti lako došla do srpskog pasoša, a da doborovoljca iz odbrane Kosova i Metohije 1999. godine još uvek čeka na državljanstvo. Delić je ispričao da je reč o doborvoljcu koji je bio u njegovoj jedinici tokom agresije, koji je ranjen i ostao invalid. Delić je rekao da taj vojni invalid dobija invalidninu od države Srbije, da od 1999. godine živi u Srbiji, ali da već dve ipo godine, od kada je podneo zahtev, čeka na dobijanje državljanstav. Delić se založio da se i u ovakvim slučajevima reaguje brzo kao što se reaguje u slučaju glumaca. - Taj čovek zaslužuje mnogo više od ovih javnih ličnosti da ima državljanstvo - rekao je Delić. Kako treba postupati sa batinašima SNS-a saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Poslanik SNS Marija Obradović želi da drži predavanje generalu Deliću o vojsci.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA