Najnovije

"DVERI" ZALEPILE UMRLICU: Ovde počiva mutavi REM! (VIDEO)

U obraćanju ispred Regulatornog tela za elektronske medije, narodna poslanica Srpskog pokreta Dveri, Marija Janjušević pozvala je REM da počne da se bavi svojim poslom, koji im je poverila država, a finansiraju ga građani Srbije, da zabrani emitovanje rijaliti programa, uvede pristojnost i protera nemoral iz srpskog medijskog prostora.

"Umrlica" za REM koju su stavile "Dveri" (Foto: Jutjub)

U znak protesta zbog svega navedenog, Marija Janjušević je nakon obraćanja zalepila umrlicu za REM u ime svih građana Srbije koji finansiraju (ne)rad ovog tela.
Janjušević je istakla da će Dveri, u suprotnom, tražiti gašenje ovog neefikasnog tela i formiranje novog, jer je Narodna skupština pored zakonodavnog i kontrolno telo, a tu ulogu ovaj režim uporno pokušava da poništi i osujeti.
- Kao majka, kao narodni poslanik i kao zabrinuti građanin, u ime svih roditelja koji su od mene tražili da reagujem, prozivam zamenika predsednika REM-a Gorana Petrovića, članove Saveta REM-a, ministra kulture i sve ostale nadležne da preuzmu odgovornost za javni medijski prostor Srbije, da preduzmu sve što je u njihovoj nadležnosti da se zabrani rijaliti program i uvedu sadržaji koji će širiti kulturu, prave vrednosti i patriotizam – istakla je Janjušević.

Dveri podsećaju javnost da se "REM se proglasio nenadležnim za praćenje emitovanja sadržaja u elektronskim medijima tokom izborne kampanje za predsednika Srbije i na taj način direktno uzeo učešće u izbornoj krađi. U ranijim izbornim ciklusima to je činio u istoj, ako ne i većoj meri, ali ne ovako očigledno. REM je novcem iz budžeta koji pune građani Srbije stao u zaštitu emitovanja skaradnih i po javni moral društva štetnih rijaliti programa, ne ukinuvši nacionalnu frekvenciju raznim emiterima, među kojima prednjači RTV Pink, a od prenosa otvaranja Bitefa i RTS".
Pročitajte OVDE koga je to Siniša Mali u svom najnovijem obraćanju optužio da vodi kampanju protiv njega?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A šta je Boško Obradović, lider "Dveri" rekao o medijima, zapravo većini?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA