Najnovije

NE SMETE SE POIGRAVATI SA RUSIJOM: Šešelj isprozivao Vučića, Brnabićku i Dačića i zatražio zaoštravanje odnosa sa Hrvatskom! (VIDEO)

Predsednik poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj postavio je danas dva pitanja predstavnicima Vlade Srbije.

Šešelj (Foto: JuTjub)

Obraćajući se predsedniku i premijeru Srbije, Šešelj je insistirao na dodeljivanju diplomatskog statusa Humanitarnom centru u Nišu. - To je zaista postalo skandalozno. Mora se pod hitno doneti ta odluka, rekao je Šešelj i dodao da strepi da od toga direktno zavisi i dogovorena isporuka ruskog naoružanja.  - Ne smemo se poigravati sa Rusijom, rekao je Šešelj i dodao da Rusija nas obasipa prijateljstvom i da mi na isti način moramo uzvratiti, naročito u pitanjima delikatnim za našu spoljnu politiku. Obraćajući se šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću, Šešelj je govorio o presudi Draganu Vasiljkoviću, za koga hrvatski sud, prema Šešeljevim rečima, nije pronašao niti jedan dokaz koji potvrđuje krivicu. Šešelj je govorio o tome šta bi srpska diplomatija trebalo da uradi povodom sramne presude, a osvrnuo se i na pitanje granice na Dunavu, ali i zahteva za Hrvatske za ratnu odštetu od 44 milijarde evra, koju Hrvatska planira da potražuje od Srbije. - Moramo pod hitno zaoštriti odnose sa Hrvatskom, naglasio je Šešelj. "Stiže Šojgu, a verovatno i migovi", rekao je danas Ivica Dačić. Pročitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA