Najnovije

PRESEKLI IM PUT: SAA raznela tunel za snabdevanje džihadista u istočnom Damasku (FOTO)

Sirijska arapska armija (SAA) izvršila je specijalnu operaciju u istočnom Damasku u nedelju, usmerivši se na jedan od najvažnijih tunela koje su u Ain Tarmi koristili militanti Failak Al Rahmana.

Raznet tunel (Foto: Amn)

Pod vođstvom 105. brigade Republičke garde, Sirijska arapska armija raznela je ovu za militante veoma važnu vezu sa istočnom obilaznicom autoputa do centralne četvrti Ain Tarme.

(Presečena veza za snabdevanje džihadista, Foto: Amn) SAA je kompletno raznela tunel, ubivši i zarobivši mnoge islamističke pobunjenike koji su ga koristili za snabdevanje nekoliko frontova.

(Ova operacija je bitna za dalje napredovanje sirijske vojske, Foto: Amn) Posle ove uspešne operacije sirijske snage su uspele da zauzmu i nekoliko kvartova, što ih dovodi bliže konačnom cilju a to je preuzimanje ovog važnog predgrađa u istočnom Damasku.

(Prekinut dotok oružja i hrane za pripadnike ID, Foto: Amn) Pogledajte OVDE video uspešnog proboja Tigrovih snaga koje su Deir ez Zoru prišle na samo 18 kilometara.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Alepo pre ratnih razaranja i sad...

Bonus video

Opkoljeni džihadisti u Ain Tarmi pružaju žestok otpor...ali posle presecanja tunela kojim su se snabdevali, biće im teže da se odupru ofanzivi SAA.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA