Najnovije

RAT U OPOZICIJI: Jeremić i Pajtić ruše DS?!

Izbori u Beogradu se bliže, a opozicionari nastavljaju da se svađaju i vređaju!

Dragan Šutanovac (Foto: Jutjub)

Ovoga puta po lideru DS-a Draganu Šutanovcu opleli su bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić i nekadašnji predsednik demokrata, a sada član te stranke Bojan Pajtić. Jeremić je u jednom intervjuu istakao da maksimalno podržava odluku Saše Jankovića da otkači Šutanovca, a Pajtić je opleo po svom predsedniku jer ga nije branio od linča.
- Delim stav Saše Jankovića da iskreni protivnici režima ne bi trebalo da pod ovakavim okolnostima ulaze u bilo kakav vid kolaboracije sa istim - rekao je Jeremić.
Bojan Pajtić je, sa druge strane, retvitovao tvit jednog tviteraša koji glasi ”Pajtić jeste bivši predsednik DS. To je nebitno u ovom linču. Bitno je da je član DS. I bitno je da se primeti da DS ne brani svoje članove”.
Komentarišući ovu situaciju politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da su opozicioni lideri zapravo sami sebi najveći neprijatelji.
- Naprosto opozicija se bori za mali kolač, a kada je mali kolač a mnogo ambicioznih iliti gladnih lidera ništa drugo osim sukoba nije ni realno. Oni su jedni drugima veći neprijatelji nego što im je neprijatelj Vučić, oni zbog svojih birača pričaju da im je Vučić protivnik, a on je za njih nedodirljiv. On je suviše jaki i suviše iznad svih njih. Oni se međusobno bore ko će biti lider opozicije, a u toj borbi jasno je da moraju da se svađaju i da tako skreću pažnju svako na sebe - komentariše analitičar. Pogledajte OVDE kako je Dačić komentarisao incident u Zagrebu. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je izgledao napad na Šutanovca:

Bonus video

Duet Tadić - Šutanovac:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA