Najnovije

MITROPOLIT AMFILOHIJE: Metohija će ponovo pripadati Crnoj Gori, bez obzira na one koji su je izdali

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je danas tokom plivanja za Bogojavljenskim krstom u Podgorici da je Oliver Ivanović poslednja žrtva zločina onih zločinaca i domaćih i međunarodnih.

Mitropolit Amfilohije (Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska)

„Metohija je bila i pripadala Crnoj Gori i pripadaće ako Bog da i u budućim vremenima, bez obzira na one koji su izdali Metohiju i time izdali kralja Nikolu, gospodara Crne Gore. Ne može se na izdaji kralja Nikole graditi budućnost Crne Gore. To trebaju da znaju i oni koji sada vladaju i koji će vladati i u budućim vremenima“, poručio je mitropolit Amfilohije, prenose crnogorski internet-portali.

Ivanović poslednja žrtva domaćih i međunarodnih zločinaca

On se osvrnuo i na ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. „Bez kralja Nikole i onih granica koje je on zacrtao i koje su opisane krvlju crnogorskih stradalnika i mučenika 1912. godine, pa do Crnogorca Ivanovića Olivera, koji je odavde iz Doljana. NJegov otac je sahranjen ovde i njegovi svi preci iz čuvene Kučke porodice Ivanovića. On je poslednja žrtva zločina onih zločinaca i domaćih i međunarodnih“, dodao je mitropolit. Celoj Srbiji i Crnoj Gori je poručio da budu „pri pameti, da ne gube svoju savest, svest i svoje osećanje prema svima koji žive na Kosovu i Metohiji“. U kom pravcu bi mogla da vodi istraga u vezi sa ubistvom Ivanovića, pogledajte OVDE. Izvor: RTCG

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Himna kralja Nikole posvećena Metohiji koju je on sa svojom vojskom oslobodio
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA