Najnovije

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Striptizeta u jutarnjem programu na nacionalnoj TV pokazivala kako se koristi vibrator! (VIDEO)

U Jutarnjem programu na Pinku koji su vodili Sarapa i Dea tema je, između ostalih, bilo i pitanje da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu, budući da prodaja tih proizvoda u našoj zemlji doživljava uspon.

Branka Blek Rouz (Foto: Jutjub)

Naime, gosti su se u jednom segmentu emisije Jutarnjeg programa bavili time koliko upotreba seksualnih pomagala utiče na seksualnost i da li je to u Srbiji tabu tema.
Kao sagovornici gostovali su profesor doktor Aleksandar Milošević, docent i seksolog Danijela Tiosavljević ujedno i psihijatar klinike Kliničkog centra i Branka Blek Rouz, striptizeta.
- Žalosno je da u 21. veku seksualna pomagala budu tabu tema, moram da napomenem da su kroz istoriju od doba Hipokrata postojali vibratori i seksualna pomagala, moram da kažem da su se tada tako lečile histerične žene - rekla je Branka Blek Rouz.
Docent Tiosavljević je objasnila:
- Sfera seksualnosti je jedna od najeminentnijih, najskrivenijih, najintimnijih tema, vema bitna za ljudsko funkcionisanje, prepoznavanje sebe kao bića, identifikovanja sebe u smislu roda i polne pripadnosti i jedna sfera koja bi rado da se prespava posebno od strane onih koji imaju određene disfunkcije u ovoj oblasti funkcionisanja, jer je seksualnost sfera koja je izvor enormnog zadovoljstva. Bitno je o ovome govoriti što više i razbiti određene zablude.
Na pitanje kako psihologija objašnjava seksualna pomagala, seksolog Danijela Tiosavljević je elaborirala:
- Seksualna pomagala mi seksolozi koristimo u radu sa našim klijentima, to jest našim pacijentima koji imaju određene psihoseksualne disfunkcije različitih vrsta.
Profesor doktor Milošević je istakao:
- Svaki tabu koji postoji trebalo bi na naučni način polako da se otvara, jer vi ako prevedete tabu u bilo šta što je isključivo i najbolje, to će početi svi da koriste kao drogu. Mi moramo prvo da rešimo problem bele kuge u Srbiji i da rešimo problem seksualnosti i komunikacije koja je narušena potpuno, nepoznavanje među ljudima, pa tek da u sekundarnom delu uz stručnu podršku rešimo problem ako je potrebno da se koriste i pomoćna sredstva.
Potom je Branka Blek Rouz predstavila široku paletu seksualnih pomagala, od biča do vibratora, uz detaljno objašnjenje kako se svaki upotrebljava.
Ovo je izazvalo pravu pometnju na društvenim mrežama, posebno na Tviteru. Reakcije su mahom bile negativne, a potkrala se i neka, donekle, komična.
Pročitajte OVDE seksi snimak koje naše pevačice se pojavio na porno sajtu?
Izvor: Blic
Bonus video

Zoran Ćirjaković - Strani plaćenici i oni koji mrze Srbiju uspevaju kod nas!

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Najprodavanije igračke u seks šopovima su...
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA