Najnovije

KONAČNO PRIZNANJE! Luna ispričala šta je slala Slobi dok je bio sa Kijom u braku (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović od kada su ušli u "Zadrugu" ne kriju da se poznaju iz spoljnog sveta, a u više navrata pominjala se priča o njihovom susretu na jednoj svadbi, kada je Anabela zamolila Radanovića da pleše sa Lunom. Đoganijeva je priznala da je tada "bacila oko" na Slobu iako je bio oženjen, jer je on njen tip muškarca, ali su sve do sada tvrdili da se među njima pre rijalitija nije ništa dešavalo.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Miljana Kulić, koja je proteklog vikenda ušla u "Zadrugu", pomno prati odnos u ljubavnom trouglu između Lune, Kije i Slobe, kako bi formirala mišljenje o čitavoj situaciji.
Ona je ovog puta ispitivala Lunu o tome kako su se ona i Sloba upoznali. Luna je najpre pomenula čuvenu svadbu, a zatim nastavila:
- Ja sam zaboravila ko je on. Nisam ga od svadbe videla. I odem na one analize. Ušla u ordinaciju i videla njega. Umrla sam! On je meni rekao da je isto umro! Posle smo se dopisivali na Instagramu. Nismo se muvali! I kada smo došli ovde, počeli smo da se družimo i sve je bilo spontano! - rekla je Luna.
Maca i Bora se seksali u ve-ceu i to ni manje, ni više, nego 20 puta. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Puls

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Luna o Kiji, Sloba se uhvatio za glavu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA