Najnovije

VRELE SCENE! Teodora i Anđelo se dohvatili na kauču, njena majka gledala celu akciju (VIDEO)

Otkako su svi ukućani ustali, Teodora DŽehverović i Anđelo Ranković imali su svađe koje su i te kako uticale na njihovo psihičko stanje

Dohvatili se dok mama gleda (Foto: Jutjub)

Nakon što su u pabu razgovarali o svemu, oni su se zagrlili uz odluku da njih dvoje ne mogu biti prijatelji, te da neće dozvoliti da im bilo ko pokvari sve što su gradili tokom proteklih 5 meseci.
Kad joj se Anđelo konačno približio, uz zagrljaj je upitao nešto veoma emotivno:
Hoćemo opet biti onakvi kakvi smo bili pre? Znaš šta smo pričali.
U zanosu počeli su strastveno da se grle i ljube, a njihove strasti su se toliko uzburkale, da je bilo gotovo nemoguće sakriti koliko je ovaj par srećan zbog pomirenja.
Iako su svi ukućani mislili da se oni svađaju u pabu, Gordana je zabrinuta razgovarala sa zadrugarima zbog situacije koja se dešavala u toku proteklih dana, ali na iznenađenje svih u Beloj kući, desilo se nešto što je za sve takmičare bilo šokantno.
Veliki šef je na TV-u u Beloj kući direktno emitovao vrelu akciju Teodore i Anđela, koji su se u tom trenutku strastveno ljubili dok mu je ona sedela u krilu, što je mnoge navelo na to da pomisle da će se akteri ove priče dodatno osloboditi i u potpunosti zaboraviti na kamere. Kada su svi videli ovu scenu, svi su bili nasmejani i srećni, a Goca je radosna imala jednu važnu poruku za Anu Korać, za koju misli da je glavni uzrok svađe ćerke i potencijalnog zeta.
Ako si htela da razdvojiš Teodoru i Anđela, ovog puta si se za*ebala. - rekla je Gordana.
Ova i te kako zanimljiva situacija bila je iznenađujuća za Anđela i Teodoru, koja je bila postiđena zbog toga što su ih svi gledali. Šta se sve dogodilo pogledajte u nastavku:
Luna ispričala šta je slala Slobi dok je bio sa Kijom u braku. Više o tome čitajte OVDE. 
Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Seks Teodore i Anđela
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA