Najnovije

JANKOVIĆ: Đilas je glavni čovek za krađu na izborima

Za manje od godinu dana došlo je kopernikanskog obrta u stavu Saše Jankovića prema Draganu Đilasu. Tako barem tvrdi Kristina Kovač, nekadašnja bliska saradnica i potpisnica Apela 100, koja je zdužno podržala Jankovića na prošlogodišnjim predsedničkim izborima. Naime, sadašnji lider PSG je tada označio Đilasa kao glavnog čoveka za krađu na izborina, da bi ga sada podržao u kampanji za gradonačelnika Beograda i rekao da je on najbolji kandidat za tu funkciju.

Janković (Foto: Medija centar Beograd)

Kristina Kovač, koja je razočarana potezima Saše Jankovića, odlučila da napusti Pokret slobodnih građana, podelila je na svom tviter nalogu, informaciju koju joj je Janković rekao u poverenju posle prošlogodišnje konvencije u Novom Sadu.
- Sadašnjost: "... sa punim poverenjem Dragan Đilas". Rez na jek preds. kampanje, ručak posle konvencije u Novom Sadu, apelaši 100 i njih dvoje. On, tonom "u poverenju" - "Đilas je glavni covek Sns za organizovanje krađe na izborima". I sad ne treba da mi bude fuj sve zajedno? Kako? - napisala je Kovač.

Konvencija je održana 25. marta prošle godine, uoči predsedničkih izbora, na kojima je Jankovića, između ostalih podržala Kovač. Međutim, u nastavku političke karijere Jankovića, njena podrška je izostala, kao i drugih sa liste Apel 100. Ona je to između objasnila promenom stava i mišljenja lidera PSG. Tako se i sada nadovezala na prvi tvit.
- I da se razumemo, ovde se uopšte ne osvrćem na (ne)istinitost informacije, to je potpuno nebitno. Bitna je prevrtljivost - takođe je napisala ova kompozitorka.

Dikić, napravio je „dil“ sa tužilaštvom i biće pušten iz zatvora. Više o tome čitajte OVDE. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Janković o Oliveru Ivanoviću
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA