Najnovije

OBRADOVIĆ: Hvala mitropolitu Amfilohiju što je skinuo masku lažnog patriote sa Vučićevog lica

Ovogodišnji Božić biće upamćen kao veliki dan u novijoj političkoj istoriji naše države, jer je tada isteran na čistac najveći demagog, lažov i prevarant Srbije – Aleksandar Vučić, naglasio je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

„Naime, jedna rečenica Mitropolita Amfilohija koji je izrazio bojazan da Vučić ide ka izdaji Srbije i KiM – bila je dovoljna da na jednog od najuglednijih srpskih vladika krene čitava medijska mašinerija vlasti: od potpredsednika Vlade, ministara, generalnog sekretara Predsedništva do direktora Kancelarije za KiM i više koalicionih partnera SNS. Toliko hvaljeni unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji se raspao čim se javno čulo prvo drugačije mišljenje od nametnutog stava predsednika Srbije. To su oni: foliranti i totalitaristi. Najsmešniji je bio SPS koji je zamolio Mitropolita da lično mišljenje zadrži za sebe (i pusti ih da na miru izdaju narod i državu kao do sada)“, istakao je Obradović i dodao: „Navikao na dijalog sa samim sobom, na skandiranja njegovog imena preko telefona i javne rasprave bez javnosti i rasprave, Aleksandar Vučić se ozbiljno uznemirio što je javno raskrinkan njegov plan da u 2018. godini potpiše priznanje tzv. nezavisnog Kosova u medijskom mraku i tišini. Mitropolit Amfilohije je sticajem okolnosti skinuo Vučićevu masku velikog glumca i lažnog patriote i pokazao njegovo ružno lice bezbožnika i izdajnika koji ne može da podnese jednu jedinu rečenicu drugačijeg mišljenja“.
Ako nije tačno ono na šta upozorava mitropolit što su se uzmemirili predstavnici režima?
Lider Dveri je napomenuo da je sve što je nameravano da bude učinjeno tajno postalo je javno.
„Zašto su se predstavnici vladajućeg režima toliko uznemirili ako nije tačno ono na šta upozorava mitropolit Amfilohije? Što nisu prosto rekli da mitropolit nema razloga za zabrinutost i da oni ostaju verni borbi za očuvanje KiM u sastavu Srbije, već je Nikola Selaković morao na Božić da podučava jednog mitropolita SPC šta je duh pravoslavlja?“, upitao je Obradović i te upitao koji je to Bog u kojeg veruju i kojem se mole u SNS-u:
„Šta je zapravo duh pravoslavlja i tolerancija u vreme božićnih praznika, kako reče Zorana Mihajlović? Verno slugeranjstvo Aleksandru Vučiću, uzvikivanje ‘Aco, Srbine’ u telefonsku slušalicu, potpisivanje antiustavnih briselskih sporazuma i izdaja KiM, rasprodaja ‘Aerodroma Beograd’ i Srbije u celini, diktatorska i bolesna izborna lista ‘Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd’… Je l’ to jedini Bog u koga verujete i jedina Crkva u kojoj se molite, gospodo naprednjaci? Znam da Vam je neprijatno što niste uspeli da sakrijete od javnosti vaše prave namere oko KiM i što vas je mitropolit Amfilohije podsetio koliki ste izdajnici. I treba da vam bude neprijatno! Mislili ste da sve možete da ućutkate, isključite, zabranite, ucenite, uplašite…! Zaboravili ste da to nisu uspeli ni veći zlikovci od vas u našoj istoriji, pa nećete ni vi. I, šta ćemo sad?“
Odgovor mitropolita Amfilohija na napade beogradskih medija možete pogledati OVDE. Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mitropolit Amfilohije o Vučiću i Kosovu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA