Najnovije

KAKO JE ŠAPČANKA SA DVA FAKULTETA ZAVRŠILA U NARUČJU DEDE NA VAŠARU!? Pod šatorom za noć zaradim koliko bih mogla za pola sata u hotelu! (VIDE

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom. "Prostitutka, ku*va"... samo su neki od "komplimenata" kojima su je častili.

Scena sa vašara (Foto: Jutjub)

Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena - konobarišući. 

- Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim - priča Maja.

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo. 

- Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban - iskrena je.

- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.

Zašto žene varaju muževe i kako biraju ljubavnike pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir/Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA