Najnovije

POP SA TDI RADIJA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Poslao apel navijačima Partizana koji svaki grobar mora da čuje! (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" u produkciji "Balkan info", autora i voditelja Marka Jeremića bio je Predrag Popović Pop, autor i voditelj čuvenog Kontra kviza na TDI radiju.

Predrag Popović (Foto: Jutjub)

U prvom delu emisije popularni Pop pričao je o raznim društvenim temama, svojim počecima na radiju, o grupi "Dobar, loš, zao" čiji je bio osnivač i mnogim drugim anegdotama iz života, ali posebnu pažnju je privukao drugi deo emisije u kojem je poznati voditelj otvoreno pričao o svojim navijačkim strastima, otkrivajući neke detalje po prvi put u javnosti.

Popović je pričao o prošlosti i sadašnjosti Partizana, o čuvenim gostovanjima po bivšoj Jugoslaviji i Evropi i raznim lepim, ali i ružnim momentima koje je doživeo prateći svoj klub.

Tako je, između ostalog, otkrio ko je i zašto prvi napravio bakljadu oko celog stadiona, kako je zapalio baklju u novinarskoj loži dok je radio prenos utakmice, zbog čega je kasnije dobio otkaz sa tog radija, a izneo je i detalje o čuvenom sukobu sa Hordama zla u Beogradu gde je na kraju jedan navijač Partizana jedva preživeo…

Uz mnoge druge zanimljive priče sa tribine i oko nje, Pop je uputio jedan apel svim navijačima Partizana koji prosto glasi: "Grobari ujedinite se".

Zašto je popularni radio voditelj baš ovaj apel uputio grobarima, kao i odgovore na mnoga druga zanimljiva pitanja pogledajte u danas objavljenoj emisiji:

Pročitajte OVDE ko se žestoko prepucavao.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA