Najnovije

Slobodari posetili Kosmet i opštine uz administrativnu liniju (FOTO)

Članovi rukovodstva Narodnog slobodarskog pokreta završili su trodnevnu misiju posete Kosovu i Metohiji i opštinama uz administrativnu liniju.

Slobodari na Kosmetu (Foto: Jutjub)

Tokom misije koja je simbolično startovala iz Manastira Žiča, Slobodari su obišli Kosovsku Mitrovicu, Gazimestan, Gračanicu, Preševo, Bujanovac, Vranje i Medveđu.

(Foto: Slobodari)

U svi mestima građanima je izložena glavna ideja kampanje „Dogovor, ne podela!“ o tome da je Srbiji preko potreban unutrašnji dogovor o ključnim nacionalnim pitanjima od kojih je status Kosmeta svakako najvažniji.

(Foto: Slobodari)

Miroslav Parović je prilikom posete zainteresovanim građanima isticao kako naši neprijatelji rade na našoj neslozi i potenciraju podele i da zbog toga treba uraditi ono što oni ne očekuju, a to je unutrašnji dogovor. On je takođe izneo i stav Slobodara o tome da je za Srbiju jedino moguće da poštuje Rezoluciju 1244 i sopstveni Ustav, te da se unutar ta dva dokumenta može naći održivo rešenje po kome će se izvršiti institucionalno razdvajanje Srba i Albanaca, a potom da se Albancima da najšira moguća autonomija unutar Republike Srbije. 

(Foto: Slobodari)

„Uvereni smo da se za ovakvo rešenje uz snažnu diplomatsku ofanzivu može naći konsenzus dominantnih svetskih sila, jer istini za volju treba reći da bilo koje rešenje za koje ne bude postojao konsenzus neće biti održivo i biće račun bez krčmara.“, zaključio je Parović.

Pročitajte OVDE ko je izjavio da Bedžet Pacoli plaća teroriste na Kosovu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slobodari su nedavno bili i u Čačku.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA