Najnovije

MILENA IVANOVIĆ: Da li bi me manje napadali da sam s kosovskim predsednikom polagala venac? (VIDEO)

Supruga ubijenog kosovskog političara Olivera Ivanovića, pričala je u Jutarnjem programu TV Hepi o napadima na nju putem društevnih mreža, posebno posle selfija sa Brnabićevom.

Milena Ivanović (Foto: Jutjub)

- Napadi su počeli od kako sam počela da radim u Vladi, intevizirani posebno od kako sam s Vučićem polagala venac. To je nerazumevanje i osuda dela javnosti zbog koje ne znam šta da radim. Deo srpske javnosti očekuje da ne treba da stanem uz svoju državu već možda uz kosovskog predsednika i da s njim idem da položim venac? Možda bi me manje napadali? Nisam politički protivnik i niko ne može da promeni moj stav jer sam sigurna da radim ispravnu stvar. Svako ko bi se našao u mojoj situaciji uradio bi isto, kaže Milena Ivanović i dodaje.

- Ne mogu da zamislim da postoje ljudi koji mogu da zamisle da posle svega sa svojim sedmogodišnjem sinom ostanem da živim tamo gde su mu oduzeli oca i meni supruga, da nastavim da vodim Oliverovu politiku. Deo javnosti je očekivao da se ja politički angažujem osudim Srbiju, prebacuju mi da sam s onima koji su targetirali Olivera. Ja sam s njim bila non-stop, pa imam pitanje za njih, da li je Olivera više bolelo napadanje neistomišljenika ili to što nije dobijao podršku od onih od kojih je očekivao da je dobije? Nisu ga podržali ni u kampanji, nisu odgovarali na poruke...

Šta je još rekla Milena pogledajte u ovom videu:

Pročitajte OVDEkome to Srbija daje šakom i kapom.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA