Najnovije

NOVI FAJT ZBOG KUĆE U HRTKOVCIMA: Zorana i Šešelj opet se častili uvredama!

Povodom optužbi ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović da je prekršio zakon, te da je bez dozvole obnovio kuću u Hrtkovcima, lider radikala Vojislav Šešelj poručuje da je ona lažov.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

- Zorana Mihajlović je veliki lažov. Ja sam kupio nelegalizovanu kuću i odmah sam podneo zahtev za legalizaciju. Pre nego što je legalizacija završena, fasada je urađena, a legalizacija je završena pre nekih desetak dana, sve sam uredno platio, sve obaveze. I drugo, nisam morao da prijavljujem nikakvoj agenciji novostečenu imovinu jer to nije moja imovina, nego mog sina Mihaila - poručuje Šešelj.

Podsetimo, ministarka je izjavila da je lider SRS prekršio zakon.

- Predsednik SRS Vojislav Šešelj je kupio kuću u Hrtkovcima za 40.000 evra i ta kuća je nelegalna jer je izgrađena bez građevinske dozvole. Ali Šešelj je prekršio Zakon o planiranju i izgradnji pošto je tu kuću obnovio bez dozvole, a morao je radove da prijavi opštini i da za to dobije dozvolu. To je krivično delo - istakla je Mihajlovićeva pokazujući fotografije kuće u Hrtkovcima.

Potpredsednica Vlade je istakla i da je lider SRS kupovinu ove kuće trebalo da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, što nije uradio. Ona tvrdi da se SRS na papiru zalaže za čast i poštenje, a na drugoj strani krši zakone. 

Pročitajte OVDE šta je Vučić obećao medijima koji ga napadaju.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj: Zorana Mihajlović nosi iste gaće 15 dana.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA