Najnovije

LJAJIĆ ODGOVORIO ŠEŠELJU: Iznesite sve podatke za koje me optužuje taj osuđeni ratni zločinac! I osvedočeni kriminalac Zukorlić!

"Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj", izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Rasim LJajić povodom niza uvreda koje je Vojislav Šešelj izneo na njegov račun.

Rasim LJajić (Foto: Jutjub)

LJajić navodi da sve što su Šešelj i Zukorlić izneli na njegov račun mora dobiti epilog, da se dokaže ko laže a ko govori istinu, inače, kako kaže, njegov ostanak u Vladi Srbije gubi svaki smisao.

- Ovo je jedna od onih situacija koje liče na priču o psu i čoveku, jer kada pas ujede čoveka, vi ne možete da mu odgovorite tako što ćete ga ujesti - istakao je LJajić u izjavi za Tanjug reagujući na ono što se dogodilo u Skupštini. 

- Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj - ističe LJajić. 

On je pozvao ministra Stefanovića i sve službe, javne i tajne, civilne i vojne, da slobodno iznesu sve podatke koje imaju o njemu, ukoliko je, kaže, uradio bilo šta protivzakonito, a kamoli ono za šta ga "optužuje dvojac Zukorlić - Šešelj".

- Ako bilo šta pronađu što ukazuje i na najmanju kriminalnu delatnost, ni jednog sekunda, ne da neću sedeti na mestu ministra, nego se neću baviti ni jednim javnim poslom - poručuje LJajić i dodaje:

- Do sada nisam uopšte reagovao na optužbe koje su dolazile od strane Zukorlića, jer sam ih smatrao besmislenim, a pošto se sad na to nadovezao i njegov partner Šešelj, i to u parlamentu, moj opstanak u vladi gubi svaki smisao ukoliko se ne dokaže ko je lažov - Šešelj i Zukorlić ili ja".

Posebno, ističe LJajić, što se radi o lako proverljivim stvarima. 

- Zato ovo mora da dobije svoj epilog, jer bih u protivnom morao da se valjam u blatu sa Šešeljem i Zukorlićem i da se branim od njihovih izmišljenih optužbi - smatra LJajić. 

- A šta tek reći za drugu optužbu, kada se Šešelj pravi da ne zna da sam medicinski fakultet završio još za vreme SFRJ i da je tada medicinski fakultet trajao pet, a ne šest godina kako on tvrdi, da nije bilo nikakvih privatnih fakulteta, a posebno ne medicinskih. Napominjem i to da nisam pao ni jedan ispit tokom celih studija - navodi ministar LJajić. 

- Očigledno da je na delu čvrst savez osuđenog ratnog zločinca Šešelja i osvedočenog kriminalca Zukorlića, koji bi trebalo da pomogne Zukorliću pred nedeljne izbore za Bošnjački nacionalni savet. Čak ni čitava mašinerija opskurnih likova, koja je upregnuta da pogura Zukorlića - od Šešelja, preko Marića do Sandulovića, neće ga spasiti od debakla na izborima - uveren je LJajić. 

On zaključuje da je dobro što su pet dana pre izbora, građani Sandžaka u prilici da na delu vide kako funkcioniše, kako navodi, koalicija lažnog vojvode i lažnog muftije. 

Pročitajte OVDE šta je sve Šešelj rekao o LJajiću.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj: Rasim LJajić je trgovac drogom!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA