Najnovije

ORGIJE, PRIVATNE ŽURKE! Iz zatvora otkriva šok detalje o tajnoj vezi sa Lunom! Skrivano od javnosti

Atraktivna učesnica Zadruge Luna Đogani, navodno, od javnosti pokušava da sakrije da je šest meseci bila u vezi sa Mladenom Ćebićem, koji se, kako tvrdi, trenutno nalazi u zatvoru zbog toga što se učlanio u kriminalnu organizaciju.

Luna (Foto: Jutjub)

Mladen je redakciji "Rijaliti" magazina u otvorenom pismu demantovao navinske natpise da je sa blogerkom orgijao u Crnoj Gori pre nekoliko godina, ali je otkrio da će odmah po izlasku tražiti da se nađe oči u oči sa njom i Imaginarijumu Pinka kako bi o svemu razgovarali i rešili probleme.

- Ne iznosim mnogo detalja o Luninom i mom odnosu, jer je to naša privatna stvar. Ona je jedna dobra devojka i ja ću za nju uvek biti tu. U dobru i u zlu, jer ona nije takva kakvom je mediji predstavljaju. Ja nisam u zatvoru jer sam počinio krivična dela, već zbog toga što sam se učlanio u kriminalnu organizaciju - naveo je Mladen u svom pismu.

On je potom objasnio da će se sa Lunom sresti kako bi o svemu porazgovarali.

- Kada budem izašao iz zatvora, popričaću sa Lunom o svemu, pa i o tekstovima koji se odnose na nas dvoje. Do tada ću pratiti Zadrugu i navijati da ona pobedi. Ta naša veza trajala je šest meseci dok sam ja boravio na relaciji Beograd - Bar - tvrdi Ćebić i dodao da iako je demantovao da je orgijao sa Lunom na gliseru 2014. i 2015.godine, on nije porekao da je sa njom bio u emotivnoj vezi, iako ga Luna do sad nikada nije pominjala pred kamerama.

Kako "Rijaliti" magazin prenosi, blogerka se sa Mladenom viđala uglavnom na privatnim žurkama u Beogradu.

- Mladen je neko vreme bio na relaciji Crna Gora - Srbija zbog obaveza, a s obzirom na to da Luna voli žestoke momke, on joj se svideo na prvi pogled. U trenutku je sa njim ušla u šemu, bila je slobodna devojka, pa joj je odgovaralo da se sa njim viđa neko vreme. Sastajali su se uglavnom u stanu koji je on u tom momentu iznajmljivao kako niko ne bi posumnjao da se između njih nešto dešava - tvrdi izvor za "Rijaliti".

Kako je Aleksandra iz sve snage pesničila Minu na Božić, pa popila diskvalifikaciju pogledajte OVDE.

Izvor: Magazin Rijaliti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Luna Đogani pred ulazak u "Zadrugu"

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA