Najnovije

EKSLUZIVNI SNIMAK VEČERI KADA JE RONALDO SILOVAO STUDENTKINJU: Počelo je sa plesom i nežnim dodirima, a sada mu preti robija (VIDEO)

Ekskluzivan snimak večeri kada je navodno Kristijano Ronaldo silovao studentkinju Ketrin Majorgu 2009. godine, isplivao je u javnost.

Ronaldo (Foto: Jutjub)

Kako se na snimku vidi, pripiti fudbaler i studentkinja Ketrin Majorga razmenjivali su nežnosti u klubu, zanosno plesali i ponašali se kao da nikoga nema u blizini.

Ronaldo je rukom u više navrata prelazio preko bokova Ketrin Majorge kojoj, bar prema snimcima, ti dodiri nisu mnogo smetali, te se sve više pripijala uz slavnog Portugalca.

Ona je nedavno u razgovoru za nemačke medije optužila zvezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Kako je navela, Ronaldo joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

"Slučaj je ponovo otvoren u septembru 2018. godine. Ova istraga je u toku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj," navodi se u saopštenju policije Las Vegasa.

Ronaldo je nakon najnovijih optužbi kratko izjavio da je u pitanju "lažna vest" i da je u pitanju samo želja da se postane poznat preko njegovog imena, ali britanski "San" prenosi utiske njegovih advokata da se plaše da bi slavni fudbaler mogao da bude osuđen na doživotnu robiju ako se tvrdnje pomenute devojke ispostave kao tačne.

Tuču navijača PSŽ i Crvene zvezde pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA