Najnovije

BIVŠI AMERIČKI VOJNIK HTEO DA OTRUJE PUTINA: Šokantno otkriće FBI, da je "ludak" uspeo lider Rusije bi umro u teškim mukama!

U utorak je objavljeno da su pisma koja, kako se pretpostavlja, sadrže tragove ricinusa, primljena u Pentagonu, Beloj kući i FBI. Kasnije je zbog sumnje da ih je poslao uhapšen 39-godišnji bivši vojnik Vilijam Klajd Alen Treći, koji je potom priznao da je to učinio.  

Vladimir Putin (Foto: Ria)

U petak je bivši vojnik optužen po pet tačaka, a prete mu decenije zatvora. 

On je priznao istražiteljima da je ricinusovo seme stavio u svaki koverat, a informisao ih je i da je pisma s istim sadržajem poslao i specijalnom tužiocu SAD DŽefu Sešnsu, britanskoj kraljici i ruskom predsedniku, navedeno je u dokumentima optužnice.

Optuženi je, takođe, rekao da je stotinak semenki ricinusa nabavio preko interneta. Prema sudskim dokumentima, otrovna supstanca se nalazi u ricinusovom semenu. "NJeno izdvajanje je relativno lako i ne zahteva tehničko znanje", navedeno je u zaključku optužnice.

Sadržina ricinusovih semenki može da izazove enteritis, povraćanje i grčeve, krvarenje organa za varenje, narušavanje vodeno-elektrolitnog balansa i smrt za pet do sedam dana.

Istina, Amer bi teško uspeo u svom naumu jer je Putin dobro čuvan. Specijalno isntrenirani, obučeni i opremljni čuvari motre na svaki korak predsednika Rusije i spremni su da dejstvuju u svajkom momentu ako Putinu zapreti bilo kakva opasnoast.

Malo je verovatno da bi pismo sa otrovom na uopšte moglo da se nađe u blizini ruskog lidera.

Kako dejstvuju Putinovi čuvari pogledajte u sledećem video zapisu!!!

Pročitajte OVDE šta to Milogorci neverovatno traže od Putina.

Izvor: rs.sputniknews

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako to Putin može da uništi američke bombardere?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA