Najnovije

ŠOKANTNO OBRAĆANJE ORGANIZATORA PROTESTA ISPRED PINKA: Otkazano okupljanje, evo šta su nam spremali (VIDEO)

Lider pokreta "Živim za Srbiju" Jovana Stojković podnela je juče izjavu policijskoj stanici Savski venac u kojoj traži da se skup otkaže današnji protest ispred TV Pink, jer se "boji ubačenih statista koji bi izazvali nered".

Obraćanje organizatora (Foto: Fejsbuk printskrin)

U video obraćanju povodom otkazivanja protesta ona je navela da su organizatori imali saznanja da je vlasnik TV Pink Željko Mitrović organizovao ljude koji će izazvati incidente, a da mali broj redara sa kojima oni raspolažu ne mogu to da spreče.

- Ekipa Željka Mitrovića, ili već ekipa bliska vlasti, iznajmila veliki broj statista koji bi bili ubačeni u naše redove i koji bi izazvali neki incident a koji bi dao povod policiji da reaguje – rekla je ona.

ODLOŽEN PROTEST ISPRED ZGRADE TELEVIZIJE PINK ZBOG BEZBEDNOSTI UČESNIKA, PLANA REŽIMA DA IZAZOVE INCIDENTE NAKON KOJIH BI ORGANIZATORI BILI UHAPŠENI A NA ULICAMA NASTALO KRVOPROLIĆE I SITUACIJE U REPUBLICI SRPSKOJ KOJA BI SE PRELILA NA ULICE BEOGRADA! MI NISMO "OTPOR" I NIKADA NEĆEMO BITI POSLUŠNICI ZAPADNIH AGENTURA I AMBASADA. VIDIMO SE USKORO! DO KONAČNOG OSLOBOĐENJA!

Posted by Živim za Srbiju on Petak, 05. oktobar 2018.

Kao dodatni razlog za otkazivanje ona je navela jučerašnja dešavanja u Banjaluci i strah da bi i njihovo okupljanje i planirane provokacije bila dovedena u vezu sa destabilizacijom Republike Srpske.

Međutim, list Novosti tvrdi da je došlo do sukoba među organizatorima protesta oko daljeg načina borbe protiv režima i da je to pravi razlog otkazivanja protesta. 

Šta kaže Šešelj o izborima u Republici Srpskoj pogledajgte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Medenica žestoko iskritikovao Vučića.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA