Najnovije

Dečiji sajam u Beogradu još danas: Nezaboravan provod za mališane

22. Dečiji sajam održava se u hali 3 Beogradskog sajma od 05. do 07. Oktobra. Ulaz je besplatan za sve posetioce, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Dečiji sajam u Beogradu (Foto: Promo)

Najmađi posetioci još danas će moći da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli. Na sajmu je proteklih dana bilo puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima…

Tokom trodnevne manifestacije za posetioce je pripremljeno 27 sati programa na velikoj sceni. Nastupi plesnih grupa, horova, kulturno – umetničkih društava, kao i animacije i predstave za decu doprineće i danas nezaboravnoj atmosferi i provodu mališana.

Zabave ovih dana nije manjkalo ni roditeljima, koji su takođe imali priliku da učestvuju u različitim nadmetanjima, kao što je "Tata, brzo mi presvuci Pampers" ili zajedno sa svojim mališanima na Puzijadi. Takođe, roditelji mogu da posete štandove 92 izlagača i pronađu sve što je potrebno za njihove klince na jednom mestu, po povoljnijim cenama. Ulice Hale 3 ispunjene su dečijom garderobom, hranom, potrebnom opremom za najmlađe, igraonicama za proslavu dečijih rođendana, školama jezika, muzičkim školama i sportskim klubovima.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA