Najnovije

VUČIĆ ČESTITAO ROĐENDAN PUTINU: Pogledajte šta mu je poručio

Vučić je predsedniku Putinu rekao i da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji, a Putin je, zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: "Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju", saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Predsedništvo Srbije (Foto: Jutjub)

Vučić je u telefonskom razgovoru predsedniku Putinu "poželeo dobro zdravlje i srećan život", kao i da, uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka. Vučić je u razgovoru istakao da je "Srbija privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakva je Rusija".

- Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda - naglasio je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je i ovom prilikom predsedniku Putinu zahvalio na srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi, jer ukazana mu pažnja pokazuje duboko poštovanje za Srbiju. 

- Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju - istakao je predsednik Vučić.

Pogledajte OVDE reakciju na dolazak Stoltenberga u Srbiju.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Predsednik Vučić je u Moskvi izjavio kako je Srbija daleko od rešenja situacije na Kosovu i Metohiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA