Najnovije

ZABRANILI SU IM PESMU O KOSOVSKIM ŽRTVAMA, A SADA SU SE PRVI PUT OGLASILI! Beogradski sindikat ima poruku za Srbe sa KiM

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pesme "Dogodine u Prizrenu", a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Beogradski sindikat (Foto: Jutjub)

Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pesme "Dogodine u Prizrenu", primili su veliki broj "predivnih i emotivnih poruka" koje za njih predstavljaju najveću vrednost i nagradu.

"Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu", navodi se u poruci BGD sindikata. Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili "u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane Jutjuba".

Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je "na srcu i u pameti" rekli svojim stihovima.

"Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podele koje nas godinama uništavaju", poručili su članovi Beogradskog sindikata.

Da podsetimo, novu pesmu „Beogradski sindikat“ napravio je u saradnji sa etno grupom „Trag“ čiji napevi krase refren singla Dogodine u Prizrenu.

Pesma koja govori o nevinim srpskim žrtvama na Kosovu cenzurisana je na društvenoj mreži Jutjub!

Iako izbrisana sa zvanjičnog kanala BS, mnogi su je podigli na svoje kanale u znak podrške:

O velikoj eksploziji rafinerije u Republici Srpskoj čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Problemi košarkaša u kolicima.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA