Najnovije

"Po kojoj ceni SNS kupuje "burazerske firme", a po kojoj prodaje državne?"

Neverovatno je da je Kopernikus, SNS burazerska firma, plaćen 200 miliona evra i da je to duplo više od PKB-a koji je prodat za 105 miliona evra, gotovo četiri puta više od „C marketa“ čiji je većinski paket 2005. godine plaćen 45 miliona evra i četiri puta više od Luke Beograd. Neverovatno je da je RTB Bor prodat za 300 miliona €, a NIS za 350.

Saša Radulović (Foto: Jutjub)

Piše: Saša Radulović, Dosta je bilo

Kada prodaje država, prodaje daleko ispod cene. Kada kupuje država, kupuje za paprene pare. Kad subvencionište i poklanja, Nemcima ili „Arapima“ svejedno, poklanja izdašno. Kad radi nabavku, nabavlja papreno od burazera.

Zašto? Na sve ide partijski reket. Vrh vlasti je centar korupcije u Srbiji. I tako tri decenije.

Kažete nema para? Kažete Srbija je siromašna? Kažete Srbija ide u dobrom pravcu?

Partijska država = pljačkaška privatizacija + pljačkaška nacionalizacija + poklanjanje „Arapima“ + subvencije Nemcima + burazerske nabavke + partijsko zapošljavanje

Ovo su milijarde € svake godine. I tako tri decenije.

Mislite da je SNS ovo smislio i napravio? Mislite samo da skinemo SNS i ovoga više neće biti? Mislite samo da ovi odu, pa makar se oni i vratili? Jer ukinuće partokratiju, isti oni koji su jahali na njoj duže od decenije? Jer su naučili da ovo ne valja? Na majke mi? To vam je nada?

Ne valja vam DJB? Našli ste nam dlaku u svakom jajetu? Udaraju nas sa svih strana, spolja i iznutra. Nismo se prodali niti ćemo. Ne odustajemo. Ne menjamo politiku. Ne prihvatamo partijsku državu. Ne mogu nas kupiti. Omakli smo im se. Nas udaraju i zbog toga vam ne valjamo? Jer da smo dobri, ne bi nas napadali spolja i iznutra?

Partokratija je kancer Srbije. Parazit koga neguju naši EU „prijatelji“. Parazit koji nas ubija. Srbija je pretvorena u koloniju. Balkan je pretvoren u koloniju Nemačke. DJB vam govori o tome. Skrećemo desno kažete?

Ne valja vam DJB? Jer smo previše tvrdi? Jer vam govorimo u lice kako stvari stoje? Jer vam rasturamo iluzije? Jer nećemo sa ljudima koji su nas doveli dovde?

Srbija će se ili probuditi ili nestati. DJB je tu. Na vama je.

Dramatičnu vanrednu konferenciju Dveri pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hrvatski istoričar Goran Šarić o istoriji Srba i Hrvata.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA