Najnovije

FRAPANTNO: Priština spremila 15 miliona "prljavih" dolara za kupovinu glasova za Interpol!

Prištinske vlasti obezbedile su 15 miliona dolara "prljavog novca" od šverca narkotika i migranata za kupovinu glasova kako bi na predstojećoj Generalnoj skupštini Interpola Kosovo postalo članica svetske policijske organizacije, pišu Večernje novosti u izdanju od subote.

Interpol (Foto: Jutjub)

List navodi da su "do ovog frapantnog podatka došle srpske obaveštajne službe, čije operativne informacije pokazuju da su u ovu perfidnu akciju uključene zapadne zemlje, predvođene SAD, ali i generalni sekretar međunarodne policijske organizacije Jirgen Štok".

Kako se navodi, "prištinska administracija ide dotle da su predstavnicima država čiju podršku očekuju kupili luksuzne automobile i skupocene satove".

Novosti pišu da je glavni sponzor kampanje Vašington, čija je zvaničnica Kimberli Rif, šefica Kancelarije američkog programa ISITAR na KiM, inicirala da tzv. Kosovo uputi članicama Interpola pismo kojim ih obaveštava o želji da bude primljeno u tu organizaciju i da očekuje njihovu podrušku. 

Kako navode izvori lista, na skupštini Interpola, koja u nedelju počinje u Dubaiju, i Holandija i Francuska daće podršku Prištini, čiji će glavni argument biti navodna efikasnija policijska saradnja i borba protiv verskog ekstremizma, ilegalnih migracija, pranja novca i šverca.

Pročitajte OVDE šta to čeka Šiptare ako krenu na Srbe i kakve su to važne zadatke dobile srpska policija i vojska.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta će biti ako lažna država Kosovo uđe u Interpol i UNESKO?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA