Najnovije

NEVIĐENO SUROVI ZLOČIN KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! LJubavnik joj pretukao brata invalida, pa ga živog zapalio u koritu!

Milijana Arsić (58) iz Retkocera kod Medveđe u četvrtak je u leskovačkom Višem sudu do detalja opisala kako je njen ljubavnik Perovan Canović (42) u februaru zverski pretukao njenog brata invalida Milana Bojića (56), pa ga živog spalio u drvenom koritu.

Policija (Foto: Jutjub)

Perovan je, prema njenim rečima, već spaljeno Milanovo telo potom odneo u štalu, i sve ponovo zapalio!

Pet dana krila zločin

Stravičan zločin otkriven je 26. februara, kada je policija u spaljenoj štali pronašla potpuno ugljenisane kosti, a posle kraće istrage Perovan je uhapšen kao glavnoosumnjičeni za teško ubistvo. U ovom postupku Milijana ima status oštećene, iako je bila prisutna dok je Perovan zverski ubijao nesrećnog Milana. Milijana je posvedočila da se krvavi pir desio 21. februara, u Milanovoj kući u Retkoceru. Ona je, inače, nakon razvoda od prvog muža, prešla da živi kod brata zajedno sa novim ljubavnikom Perovanom.

- Canović je 21. februara moga brata, u naletu besa, pesnicom skoro zakucao za vrata. Davio ga je, nastavio da ga udara pesnicama, a potom ga je uvukao u sobu. Izgledalo je da je Milan mrtav. Perovan mi je naredio da donesem drveno korito, da smestimo Milana u njega. Dok smo ga stavljali u to korito, brat je mrdnuo jednu ruku, što znači da je još bio živ. Perovan mu je polomio tu ruku i ponovo ga udario. Potom je polio benzinom brata i korito i on je izgoreo. Rekao mi je: "Sada nemaš brata" - stoji u izjavi koju je Milijana dala pred policijom i tužiocem, a što je sve u četvrtak ponovljeno na sudu. 

Pet dana nakon krvavog pira, Perovan je zapalio i Milanovu štalu zajedno sa već izgorelim telom nesrećnog čoveka. Kasnije tog dana, Milijana je pozvala policiju koja je u, do temelja izgoreloj štali, pronašla ugljenisani leš, pa je detaljnom istragom ceo zločin rasvetljen. Milijana je na suđenju na pojedina pitanja odgovarala veoma konfuzno i nije mogla do detalja da ispriča šta se sve dešavalo u periodu od 21. do 26. februara. Upitana zašto nije prijavila ubistvo u tih pet dana, a imala je pri sebi mobilni telefon i u tom periodu ga je i koristila, ona je tvrdila da nije smela iz straha od Perovana.

- Pretio je da će i mene ubiti, da će me zaklati - rekla je, a nesnalaženje u pojedinim odgovorima pravdala je strahom od Canovića, koji je bio prisutan u sudnici. Čuvala ga je policija, jer se od februara nalazi u pritvoru.

Jedinstven slučaj

Potom je branilac optuženog Aleksandar Mladenović iznenadio sve prisutne u sudnici tvrdnjom da je ovaj slučaj jedinstven u advokatskoj i sudskoj praksi u leskovačkom kraju, jer spaljene kosti pronađene u Milanovoj štali uopšte nisu identifikovane, uprkos rađenoj DNK analizi!

- Nije utvrđeno kome pripadaju te kosti, tako da ovde nema ubistva, jer nema žrtve! Ne zna se gde je Bojić - kazao je Mladenović.

On je dodao da će njegov branjenik na sledećem ročištu, zakazanom za 13. decembar, dati svoju odbranu u kojoj će izričito negirati da je ubio Bojića.

- Tok suđenja će pokazati i da li će Milijana Arsić i dalje ostati oštećena strana - ostao je zagonetan Mladenović.

Ispovest srpske majke čijeg sina su ubile horde zla Nasera Orića. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Parlament ili Pozorište, šta čeka Srbiju?

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zločini hrvatsko-muslimanskih formacija nad Srbima u Bosni tokom rata devedesetih

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA