Najnovije

"OPROSTITE, MALO SAM... HIIIIK": Junker mrtav pijan u rasparenim cipelama, vodili ga kao dete! (VIDEO)

Predsednik komisije EU i trenutno najmoćniji čovek unutar evro-birokratije Žan-Klod Junker došao je na konferenciju sa predsednikom Južne Afrike u vidno alkoholisanom stanju sa jednom tamno braon i jednom crnom cipelom.

Žan Klod Junker (Foto: Jutjub)

Predsednik J. Afrike Kiril Ramafosa trebalo je da održi zajedničku konferenciju sa predsednikom evropske komisije Žan-Klod Junkerom, pa je ostao na podijumu sa poljski levičarom Donaldom Tuskom.

Tokom konferencije žena zaposlena u njegovoj pratnji pokušala je da nešto kaže Junkeru koji je nije čuo, a zatim je izašao sa govornice i stao na ivicu podijuma. Žena je upadljivo gledala dole, a posle par reči Junker se iznenada okrenuo i počeo da se tetura ka izlazu iz sale za konferencije. 

Junker se nije pozdravio ni sa publikom niti se izvinio ostalim govornicima zato što napušta konferenciju, dok komisija EU nije izdala saopštenje šta se dogodilo. Sam snimak verovatno nikada nije trebalo da izađe u javnost, jer je isečen iz zvaničnog snimka konferencije, a video loše rezolucije je snimljen mobilnim telefonom iz publike. 

U trenutku dok predsednik komisije EU izlazi kroz vrata osoba iz protokola ga pridržava i usmerava ka prolazu kako najverovatnije zbog utiska da bi mogao da padne. Ovo nije prvi skandal Žan Klod Junkera sa alkoholom.

Predsednik evropske komisije EU Žan-Klod Junker izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu. Britanski mediji su više puta kritikovali Junkera zbog alkholizma, a u medijima na ostrvu se pisalo da lider EU komisije pije od jutra i da ga je teško videti treznog jer je „mortus pijan pre 12“.

Na njegovo teturanje nije bio imun ni predsednik Francuske Emanuel Makron koji mu je prišao kada je video da se tetura, a onda je usledila reakcija za pamćenje koju možete pogledati na snimku ispod od 0:23.
 
Tada je komisija EU je saopštila da Junker navodno nije bio pijan već je bolestan od izvesnog oboljenja po imenu Skiatika(Sciatica), koja mu otežava kretanje. Ipak uprkos želji prestavnika EU da igraju na saosećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Junker pijan u javnosti o čemu svedoče brojni snimci na internetu, tako je Junker na primer pre par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave. 

Skandali vođe evropske komisije nisu samo povezani sa alkoholom. Junker se nadavno našao u skandalu po pitanju njegove porodice i nacističke prošlosti koju je političar iz Luksemburga pokušao da prikrije od javnosti. Naime Junkerov tast je bio osvedočeni nacista koji je progonio Jevreje u Luksemburgu, koji su zatim deportovani u nacističke logore.

Pročitajte OVDE kako je to Amerika opet zapretila Kini.

Izvor: Alo/Dnevna gazeta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA