Najnovije

NAPAD NA ČLANA SRPSKE DELEGACIJE TOKOM ZASEDANJA INTERPOLA: Šiptar napravio haos! Skandal za skandalom!

Mimo svih pravila predsedava generalni sekretar Štok, koji lobira za Prištinu. Današnje zasedanje Generalne skupštine Interpola obeležilile su brojne provokacije prištinske delegacije na račun predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Predstavnci Prištine su sve vreme slikali srpsku delegaciju, dobacivali, a provokacija je bilo, kako u sali, tako i ispred tokom pauze.

Interpol (Foto: Jutjub)

U jednom trenutku, član prištinske delegacije, koji se predstavio kao novinar, nasrnuo je i na jednog člana našeg tima?!

Osim ovog sramnog ponašanja Albanaca, zabeležena su i brojna kršenja propisa rada ove međunarodne policijske organizacije Tako je poptuno mimo procedura Generalni sekretarijat Interpola preuzeo predsedavanje 87. zasedanjem Generalne skupštine, a generalni sekretar Jirgen Štok, koji je prema operativnim podacima naših službi jedan od lobista lažne države Kosovo, u svom uvodnom obraćanju najviše pažnje je posvetio ostavci doskorašnjeg predsednika Interpola Meng Hongveja.

Umesto da Južnokorejanac Kim DŽong Jang vodi sednicu Generalne skupštine, što je bio isključivo njegov zadatak, on je reč predao savetnici za pravna pitanja Amerikanki Meri Rodrigez koja je na svoju ruku tumačila prigovore zemalja, uključujući i prigovore Srbije, koje su iznele primedbe na program rada ovogodišnje Generalne skupštine.

Ona je grubo prekršila pravila i procedure Interpola i na sebi svojstven način je vodila sednicu, ne uvažavajući primedbe koje jasno ukazuju na kršenje međunarodnog prava.

U neouobičajeno dugom izlaganju za ovakve događaje, generalni sekretar Štok je, u nameri da isprovocira Kinu, naširoko pričao o slučaju Menga gde je do detalja opisivao svoje viđenje njegovog nestanka, kao i šta je sve njegova supruga govorila u medijima.

Izetbegović ponovo naoružava bosanske muslimane. Pogledajte OVDE šta je naumio.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Stefanović je ponovio da bi primanje u članstvo lažne države Kosovo bio neviđeni presedan još od osnivanja ove organizacije

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA