Najnovije

ZAPAD ĆE NAPASTI ISTOK ZBOG RESURSA: Amerika je već bankrotirala, ali ne smeju da objave! (VIDEO)

Predstavništvo Međunarodnog evroazijskog pokreta u Srbiji organizovalo je tribinu Geo-ekonomija i nadolazeća ekonomska kriza, mogući razvoj i rasplet.

Svetozar Radišić i Dragoš Vučković (Foto: HelmCast)

Na tribini su govorili Pukovnik, prof. dr Svetozar Radišić i ekonomski teoretičar i spoljnotrgovinski stručnjak, mr. Dragoš Vučković. 

Pukovnik Radišić je govorio o trenutnoj situaciji u svetu, problemima nastalim zbog neokolonijalizma koji sprovode zapadne zemlje, bilo pojedinačno ili kroz svoje supranacionalne organizacije, o njihovoj pljački preostalih resursa. Pukovnik Radišić smatra da će u sledećem ratu, koji je neizbežan Rusija (ponovo) pobediti, a da se zapadni svet samourušava, mada to prozivodi velike žrtve i izvan zapadnog sveta.

Magistar Vučković je govorio o ekonomskom stanju balkanskih zemalja koje su već u EU - uporedio njihovu ekonomsku situaciju sa stanjem pre i posle ulaska u EU. Takođe je govorio o velikoj ekonomskoj krizi iz 2008. godine, koja, u stvari, nikada nije ni prestala i o mogućnostima da Srbija izbegne buduće zamke MMF i Svetske banke. Na osnovu poslovnih iskustava iz Bugarske i Belorusije, napomenuo je važnost evroazijske ideje i Evroaijskog ekonomskog saveza, za budućnost svih onih država koje svoju sudbinu ne žele da prepuste pljački Zapada. 

Radišić je rekao da će zapadne zemlje napasti istok zbog resursa i da je to neizbežno. VUčković je objasnio zašto je dolar valuta bez pokrića i objasnio je da su SAD već bankrotirale ali da to ne smeju da objave.

Međunarodni evroazijski pokret će nastaviti sa organizacijom ovakvih i sličnih skupova. 

Protest u Beogradu o kome režimski mediji ćute pogledajte OVDE.

Izvor: Gepolitica.ru/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA