Najnovije

JEZIVI KRICI I KLETVE ODZVANJAJU HODNICIMA ZEMUNSKE BOLNICE! Darko Lazić u agoniji, doziva Anu, pa Marinu...

Zbog agonije kroz koju prolazi zbog droge, u kriznim situacijama pevač ne zna ni šta priča, ni šta radi, pa ispušta krike iz kojih se naslućuje da su mu osećanja uzburkana i pomešana. Tako je nedavno više puta za veče izgovorio ime majke njegove ćerke Lorene.

Darko Lazić (Foto: Jutjub)

- U jednom trenutku je počeo da vrišti na sav glas i plače kao dete. Bolnica je ječala, a medicinsko osoblje nije moglo da ga smiri. Svesni su da je upao u krizu i da se tako nešto dešava u takvim situacijama. Iz sveg glasa je dozivao Anu, plakao je. Onda je odjednom u tom bunilu preokrenuo priču. Izgovarao je ogavne stvari o njoj, kleo. Jezivo! Kasnije je dozivao i verenicu Marinu, ali u mnogo lepšem kontekstu. Pacijente je probudio Lazićev vrisak, koji nije bio nimalo prijatan - otkriva izvor iz KBC u z Zemunu, gde Darko Lazić leži od 23. oktobra, nakon što je zadobio teške telesne povrede zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo.

Prema rečima izvora, Darko još uvek pati za Anom i ne može da se izbori sa svojim osećanjima, zbog čega mu je njen lik stalno pred očima, pogotovo u pojavama krize izazvane zavisnošću od droge.

- Sevićeva je Lazića povredila i to mu ne da mira, a može biti i da se on ogrešio o nju. Darko krije nešto čim se tako ponaša. Ne može da pređe preko nekih stvari i zato sada mrzi suprugu, a nikome nije jasno zbog čega - kaže dobro obavešteni izvor.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Darka Lazića lekari su uz njega 24 sata. Čim je stigao u bolnicu, medicinsko osoblje je bilo prinuđeno da neprestano vodi brigu o njemu kako bi mu spasli život. To je zasmetalo ostalim pacijentima koji se bune zbog njegovog navodno povlašćenog položaja.

Međutim, on je tretiran kao pacijent koji ima prioritet, ali ne zbog toga što je poznat, već što je u bolnicu primljen sa veoma teškim povredama. Inače, on je i dalje na intenzivnoj nezi. Stanje mu je stabilno, ali je dobio povišenu temperaturu.

Pogledajte OVDE kakav humani gest je spremao Darko Lazić.

Izvor: Informer, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Darko Lazić kao gost u emisiji “Amidži šou” na TV Pinku u septembru ove godine

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA